Historija

Home O nama
History

O nama

Firma sa 20 godina iskustva

Kako biste postigli maksimalnu produktivnost na sve konkurentnijem tržištu i u uvjetima sve kompleksnije porezne i računovodstvene regulative, NETLAB klijentima omogućava da više vremena i energije posvete svojim primarnim i ključnim djelatnostima. NETLAB svojim klijentima smanjuje trošak i povećava kvalitetu procesa računovodstva isplate plata, porezne optimizacije i financijskog izvještavanja.

  • Kontinuirano stručno usavršavanje.
  • Čuvanje poslovne tajne.
  • Uvijek smo u toku pripreme novih zakonskih rješenja.
  • Mogućnost kompletnog obavljanja usluge internetom.

Znanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom NETLAB je stekao povjerenje velikog broja klijenata s područja cijele Bosne i Hercegovine. Svakom klijentu pristupamo individualno i odgovorno i spremni smo riješiti najzahtjevnije probleme iz domene računovodstva, financija i poreznih pitanja . Naš cilj je zadovoljstvo klijenta stoga kontinuirano pratimo najnovije tehnologije i kontstanto se obrazujemo u našoj struci.

Historija

blank image
Company

2000 -Osnivanje agencije

Priča o nama počinje u augustu 2000. godine osnivanjem Agencije za računovodstvene usluge ANES. Usluge ustrojavanja i organizovanja knjigovodstva i računovodstva predstavljaju našu svakodnevnicu.

blank image
2002 - We Improved Ourselves

2012 - Promjena oblika društva

Znanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom od 2012. godine poslujemo pod novim brendom NETLAB d.o.o., te smo nastavili porodičnu tradiciju pružanja računovodstvenih usluga. Knjigovodstvo, plaće, porezi i ostali računovodstveni zahtjevi sastavni su dio naše usluge.

blank image
2007 - Approaching to Global Revenue

2014 - Implementiranje APRO programa

Implementirali smo APRO program sa svim kompletnim modulima obračun plata, evidencije o radnom vremenu, proizvodnja, materijalno, stalna sredstva, veleprodaja…

blank image
2013 - Opening Our Branches to Worldwide

2020 - Implementirali smo DMS sistem uvezan sa ERP

Ovaj koncept omogućava obradu svih podataka bez dolaska u računovdstveni servis. Radimo na konstantnoj edukaciji i implementiramo najmodernije načine vođenja računovodstvenih usluga, a sve kako bi olakšali poslovanje naših klijenata.

MISIJA

Svakom klijentu pristupamo individualno i odgovorno. Naš cilj je zadovoljstvo klijenta stoga kontinuirano pratimo najnovije tehnologije i kontstanto se obrazujemo u našoj struci.

+387 32 664 207