Obračun plata

Home Obračun plata

NAŠE USLUGE

Trebate savjet?

Pomažemo privrednim društvima, samostalnim djelatnostima (obrtima), udruženjima i fondacijama da unaprijede svoje poslovanje pružajući potrebne savjete iz oblasti finansija i računovodstva.

KONTAKTI

Obračun plata

Mi pružamo uslugu obračun plata koja je bazirana na potrebama i zahtjevima klijenta a sve u skladu sa Zakonskom regulativom FBiH ,RS, DB. Mi ćemo prilagoditi sistem obračuna plate prema vama, kako biste imali brži i jednostavniji pristup svim potrebnim informacijama i kako bi vaši uposlenici bili zadovoljni.

obračun

EVIDENCIJA O RADNICIMA (ŠIHTARICA)

Kroz naš softver nudimo vođenje elektronske evidencije o radnicima (šihtarica) i drugim licima angažovanim na radu kod poslodavca. Naš operativni sistem obračuna plate je prilagođen drugim operativnim računovodstveno-finasijskim programima.

PITAJTE - POJASNIT ĆEMO

PITAJTE - POJASNIT ĆEMO

U nedoumici ste, propisi nisu razumljivi i jasni. Ne znate kako da postupite u datoj situaciji. Pozovite nas na telefon ili Viber.

EMAIL KOMUNIKACIJA

EMAIL KOMUNIKACIJA

Pošaljite e-mail i dobićete odgovor. Klijentima omogućavamo tačnu i pravovremenu informaciju o primjeni propisa.

IZVJEŠTAJI

IZVJEŠTAJI

Izrađujemo mjesečne i godišnje platne liste, izvještaji ugovora o djelu,

Vaša firma treba da ide u korak sa vremenom.

obračun

Prvo analiza pa odluka

Priprema posebnih mjesečnih, kvartalnih, polugodišnjih i godišnjih izvještaja za upravu. Koristimo računovodstveni softver koji omogućava kreiranje različitih izvještaja, po troškovnim mjestima, poslovnim jedinicama ili drugim željenim kriterijima.

obračun

Jednostavnije e-bankarstvo

Nema potrebe za pojedinačnim unosom plaćanja u e-bankarstvo. Pošaljemo „paket“ virmanskih naloga uz obračun plaća koji se importuje u e-bankarstvo i to je sve.

Doprinosi, porezi, plate, obustave od plata, sve se plaća sa jednim klikom.